Discount Code Below!

In 2012, my journey as a sex toy reviewer began. I saw an ad a company, easytoys.nl was looking for sex toy reviewers and I figured that would be something for me. I wrote a review of my then favorite toy, a Hitachi wand vibrator and I got accepted.

Ever since, I have been reviewing for this website, mostly on a monthly basis. I’ve seen their website evolve and grow until the current format and size. Like their website, my reviews have evolved too and have become more professional.

So what does this mean for you? For the readers of this blog I have a special discount code.

Use the code ‘LIZBLACKX‘ on easytoys.nl on any purchase of more than 50 Euros and get 10 Euros off!

I will receive a percentage of your total order amount, so not only do you get the discount, you will help me with your purchase too. Sounds like a win-win situation for both!

Message in Dutch

Kortingscode hieronder!

In 2012, begon mijn carriere als sex toy reviewer. Ik zag een advertentie voor een bedrijf, easytoys.nl, die sex toy reviewers zocht en ik dacht: dat is echt iets voor mij. Ik schreef een review van de Hitachi wand vibrator en ik werd toegelaten.

Sindsdien schrijf ik reviews voor dit bedrijf, vaak maandelijks. Ik heb hun website zien groeien en ontwikkelen tot hun huidige vorm en maat. Net als hun website, zijn mijn reviews ook gegroeid en verbeterd en ook zeker professioneler geworden.

Wat betekent dit voor jou? Voor de lezers van deze website heb ik een speciale kortingscode.

Gebruik de code ‘LIZBLACKX’ op easytoys.nl bij een bestelling van meer dan 50 Euro en krijg 10 Euro korting!

Ik ontvang een percentage van jouw volledige aankoopbedrag, dus naast de korting die jij krijgt, help je mij met je aankoop. Klinkt als een win-win situatie voor ons beide!